AĞRI / MERKEZ - Ağrı Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Ock

02-05.01.2024 tarihinde sorumluluk bölgemizde bulunan Merkez, Eleşkirt, Taşlıçay, Hamur ilçlerinde bulunan sınıf öğretmenlerine, ilkokulda görev yapan iadrecilere ve rehber öğretmen/psikolojik danışmanlara BİLSEM tanıtımı ve süreci hakkında çevrimiçi olarak bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Sorumluluk bölgemizdeki rehberlik servisi ve özel eğitim sınıflarının ziyaretlerini gerçekleştridik. Güler yüz ve misafirperverliliklerinden dolayı okul idaresi, okul psikolojik danışmanları ve özel eğitim öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Kurumumuz Psikolojik Danışaman/rehber öğretmeleri Nilgün ŞAHİN BİRGÜL ve Sibel ŞİMŞEK tarafından Merkez Ahmetbey İlkokulu ve Hamur Ekincik İlkokulu öğrencilerine 'Mahremiyet Eğitimi' verilmiştir.

Ekm

Ağrı Rehberlik ve Araştırma Merkezi olarak hizmet bölgemiz içerisindeki Merkez ilçede okul rehberlik servisleri ve özel eğitim sınıfları ziyaretleri gerçekleştirdik.

Ekm

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI OKUL REHBERLİK SERVİSLERİ VE ÖZEL EĞİTİM SINIFLARI ZİYARETLERİ

Eyl

İlimizi yeni atanan sorumluluk bölgemizdeki psikolojik danışman/rehber öğretmenlere yönelik oryantasyon çalışması yapılmıştır. RAM işleyişi, okul işleyişi, psikososyal ve krize müdahale, danışmanlık tedbiri, e- reherlik modülü ve özel eğitim konularında psikolojik danışman/rehber öğretmenlere bilgiler verilmiştir.

Eyl

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA HİZMETLERİ İL YÜRÜTME KOMİSYONU SENE BAŞI TOPLANTISI

May

Güncellenen Rehberlik İhtiyacı Belirleme Anketlerine (RİBA) aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Şbt

6 Şubat 2023 tarihinde 10 ilimizi etkileyen 2 büyük deprem sonrası  öğrenci, veli, öğretmen ve diğer bireylere yönelik Psikolojik Danışmanlar tarafından uygulanacak Psikososyal Destek Çalışmalarında kullanılabilecek dökümanlar ve herkes için Psikolojik İlk Yardım dökümanları sunulmuştur.Ülkemizin başısağolsun.

Ağu

Kurumuzda görev yapan Özel Eğitim Öğretmenlerimizden Ozan ERCAN, Mehmet Sezer ve Psikolojik Danışman/Rehber Öğretmen Özgür ERYILMAZ'ın tayinleri sebebiyle kurum müdürümüz Ekrem BÖLEK tarafından teşekkür plaketi takdim edilmiştir.Mesai arkadaşlarımıza göstermiş oldukları özverili hizmetlerinden ötürü teşekkür ederiz ve yeni görev yerlerinde başarılar dileriz.

Mrt

Ağrı Rehberlik ve Araştırma Merkezi müdürü ve Psikolojik Danışmanları tarafından  2021 Eylül-Kasım tarihleri arasında Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan komiser, polis, memur ve sürekli işçilere yapılan psikolojik tanılama hizmeti sonucunda Ağrı İl Emniyet Müdürlüğüne sunulan rapor doğrultusunda sosyal ve grup çalışmaları yapılmaktadır.

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü rapor doğrultusunda başlatmış olduğu faaliyetlere devam etmektedir.

Yapılan faaliyetlerde emeği geçen Ağrı Rehberlik ve Araştırma Merkezi müdürü Ekrem Bölek'e İl Emniyet Müdürü sayın Nihat ÖZEN tarafından teşekkür plaketi takdim edilmiştir.