AĞRI / MERKEZ - Ağrı Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Nis

Kururmumuz Psikolojik Danışmanı Nilgün ŞAHİN BİRGÜL tarafından Eleşkirt ilçemizdeki Akyumak İlkokulu öğrencilerine Mahremiyet Eğitimi verilmişitir.

Nis

Kurumumuz psikolojik danışmanları tarafınfan sorumluluk bölgemzdeki Hamur ilçemizde psikolojik danışman/rehber öğretmeni olmayan Kaçmaz Ortaokulu, Ekincik Ortaokulu, Aşağıkarabal Halis Özdemir Ortaokulu, Adımova Ortaokulu, Karakazan Ortaokulu, Seyithanbey Ortaokulu, Kılıç Ortaokulu, Yukarı Deredibi Ortaokulu, Şehit Polis Yıldırım Günay İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine LGS Bilgilendirme ve Sınav Kaygısı Seminerleri verilmiştir. Ayrıca Hamur Şehit Polis Yıldırım Günay İmam Hatip Lisesi öğrenclerine YKS Bilgilendirme Semineri verilmiştir.

Mrt

Kurumumuz Psikolojik Danışman/Rehber Öğretmenlerinden Sibel ŞİMŞEK ve Nilgün Ş.BİRGÜL tarafından Merkez Balıksu İlkokulu öğrencilerine ihmal,istismar farkındalığı kapsamında 'Mahremiyet Eğitimi' verilmiştir.

Mrt

Kurumumuz Psikolojik danışmanlarından Levent DOĞAN ve Arif ŞAKİROĞLU tarafından sorumluluk bölgemizdeki Merkez Aslangazi İlkokulu öğrencilerine yerel hedef olan 'İletişim Becerileri' konusunda seminer verilmiştir.

Mrt

Kurumumuz Psikolojik Danışmanlarından Levent DOĞAN ve Arif ŞAKİROĞLU tarafından sorumluluk bölgemizdeki Merkez Aslangazi Ortaokulu öğrencilerine yönelik LGS tanıtım semineri ve akran zorbalığı semineri verilmiştir.

Mrt

Kurumumuz Psikolojik Danışmanları tarafından Merkez Hürriyet İlkokulu öğrencilerine yerel hedef olan 'İletişim Becerileri' konusunda seminer verilmiştir. Genel hedef olan 'Psikolojik Sağlamlıkla' ilgili afiş çalışması yapılmıştır.

Mrt

Kurumumuz Psikolojik Danışmanları tarafından Yerel Hedef olan İletişim Becerileri konusunda Ağrı Merkez Mehmet Şerafettin Yaltkaya İlkokulu'nda seminer verilmiştir. Genel Hedf olan Psikolojik Sağlamlık konusuda afiş çalışması yapılmıştır.

Mrt

Kurumumuz Psikolojik Danışmanlarından Nilgün ŞAHİN BİRGÜL tarafından İl Jandarma ile ortaklaşa gerçekleştirilen proje kapsamında Taşlıçay Dilekyazı İlkokulu'na 'Mahremiyet Eğitimi' verilmiştir.

Mrt

Kurumumuz Psikolojik Danışmanlarından Sibel ŞİMŞEK tarafından Hayrettin Atmaca Kız Anadolu Konferans salonunda YKS Veli Bilgilendirme semineri verilmiştir.

Şbt

Ağrı Merkez Serhat İlkolkulu öğrencilerine yerel hedef olan 'İletişim Becerileri' konusunda kurumumuz psikolojik danışmanları tarafından seminer verilmiştir. Genel hedef olan 'Psikolojik Sağlamlık' konusunda afiş çalışması yapılmıştır.

Şbt

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı İkinci Dönem Başı Rehber Öğretmen/Psikolojik Danışman Toplantısı Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüz Hasan KÖKREK’in başkanlığında toplantımız gerçekleştirilmiştir. Toplantıya katılım gösteren Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Şube Müdürümüz İsmail TANRIVERDİ ve psikolojik danışman arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Ock

Ağrı İl Jandarma Komutanlığı, Ağrı Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün iş birliği ile gerçekleştirelen proje kapsamında 2023 yılı içerisinde sorumluluk bölgemizde yer alan 24 köy okulu ve 540 öğrenciye kurumumuz psikolojik danışamnalrı tarafından  'Mahremiyet Eğitimi' veriliştir.

Ock

02-05.01.2024 tarihinde sorumluluk bölgemizde bulunan Merkez, Eleşkirt, Taşlıçay, Hamur ilçlerinde bulunan sınıf öğretmenlerine, ilkokulda görev yapan iadrecilere ve rehber öğretmen/psikolojik danışmanlara BİLSEM tanıtımı ve süreci hakkında çevrimiçi olarak bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Sorumluluk bölgemizdeki rehberlik servisi ve özel eğitim sınıflarının ziyaretlerini gerçekleştridik. Güler yüz ve misafirperverliliklerinden dolayı okul idaresi, okul psikolojik danışmanları ve özel eğitim öğretmenlerimize teşekkür ederiz.